RAX CORNER & SPARERIB KING

RAX CORNER & SPARERIB KING Sinds 1960

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rax Corner & Sparerib King. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 15:10 eten was oké, bezorging erg langzaam
26 jun 2022 om 6:26 Cheeseburger? zat in de doos met de salade en patat waardoor het brood klef verpletterd werd! Voor de rest was het eten prima!
22 jun 2022 om 21:14 Patat in kapsalon had een rare structuur alsof het net uit de vriezer kwam. Was ook niet goed gaat (had er expres om gevraagd) Spareribs waren lekker, salade en patat die erbij zaten vielen tegen. Voor wat je krijgt best aan de dure kant
12 jun 2022 om 20:24 1000 maal beter dan newjork piza
12 jun 2022 om 14:42 Was lekker eten en bezorging was goed gegaan ondanks dat we met de vrachtwagen waren en op een parking stonden op Schiphol
29 mei 2022 om 20:39 Anders gekregen dan besteld
22 mei 2022 om 15:38 De bezorger mag wel wat vrolijker zijn. Broodje kipdoner, frikandel xxl, kroket. Knoflooksaus was komijnsaus. Uiensaus had een vreemde nare geur dus niet te eten. Enigste wat eetbaar was was de frikandel en kroket. Super zonde van het geld.
16 mei 2022 om 6:41 Super goed eten wij hadden de dubbele kapsalons shoarma.. en egt top gaan we binnen kort weer bestellen..
13 mei 2022 om 20:01 Heerlijk gegeten, snelle bezorgtijd en vriendelijk personeel!
11 mei 2022 om 20:41 Erg lekker
10 mei 2022 om 21:11 Lekker eten, en mega snel bezorgd!!
8 mei 2022 om 23:46 Bezorger stond bij dezelfde straatnaam maar dan in een ander dorp. Moest 15 min extra rijden hierdoor, maar denk maar niet dat je dan een nieuwe bestelling krijgt. Patat en frikandellen koud, milkshakes helemaal gesmolten, en dat voor €3,50 ps